Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kupujemy teraz czy czekamy na LF MY?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 113405, member: 1876"] Ja zawsze mówię żonie, że tanio kupić to nie kupić wcale, a ona ale promocja jest z 900 pln na 500 pln buty przecenione, zobacz ile oszczędzę :ROFLMAO: Oszczędzisz jak nie kupisz wcale tych 10tych butów. Tak samo z autem, dobry deal to się robi jak się nie kupuje auta za 230 koła tylko dokłada i kupuje mieszkanie inwestycyjne na wynajem. Jak kupowałem za 259k TMYLR to w głownie nie miałem, że super bo kupuje taniej, a inni za 300k kupili, tylko, że przetańcowuje 259k. Jeździć można zbiorkomem, albo rowerem. Natomiast jak mnie stać i chcę sobie sprawić przyjemność i kupić auto, to kupuje, czasami na coś trzeba trochę kasy przetańcować. Natomiast to, że teraz jest taniej niż było, to bardzo dobrze i gratulacje dla tych co kupują taniej. Na takiej samej zasadzie mieszkania w Warszawie 10 lat temu kosztowały ułamek tego co teraz. Ja bym chciał, żeby jeszcze taniej te tesle były żeby jeszcze więcej się w Polsce sprzedawało, niech Musk i po 150k sprzedaje TMYLR, tym lepiej dla nas bo może sprzedaż wystrzeli i nasz rynek będzie traktowany na równi z innymi. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kupujemy teraz czy czekamy na LF MY?