Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kupujemy teraz czy czekamy na LF MY?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 113415, member: 1876"] Jasne, mój teść ma auto, które kupił 20 lat temu, i jeździ nim dalej, mieszka na małej wiosce, ostatnio nawet był artykuł tutaj na elektrowozie, jacyś mili starsi Państwo, co Opla Astrę w salonie kupili i też 20 czy 25 lat nim jeżdżą. Gdzieś widziałem też artykuł, chyba wywiad, i brytyjczyk zapytał brytyjskiego ekologa, co ma kupić żeby być ekologicznym, a ten ekolog powiedział mu nic nie kupuj, jeździj dalej tym swoim 15 letnim spaliniakiem, ale ograniczaj jazdę ile się da. Najbardziej eko jest nic nowego nie kupować i tak samo największa oszczędność i najlepszy deal zrobisz jak nic nowego nie kupisz. Ale ja również uważam, że w życiu ważne są również chwile, takie kiedy "naciskamy na spust" [USER=919]@nabrU[/USER] ;) i przetańcowujemy 234k pln na nową teslę. A czy 259k czy 234k, w obu przypadkach można było zrobić super deal i nic nie kupować. Mi daje mega frajdę jazda teslą mojej żonki, i zamierzam sobie też kupić i nie będzie smuteczku jak po roku Elon znowu ceny obniży :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kupujemy teraz czy czekamy na LF MY?