W moim przypadku od kilku minut do kilku godzin. Nie wiem niestety od czego to zależy.Cześć. Jeśli dobrze zrozumiałem, obecnie ładowanie na IONITY wygląda tak, że najpierw z konta pobierają 200 zł, które następnie rozliczają. Pozostała kwota jest zwracana na konto. Czy wie ktoś ile trwa ten zwrot?
a nie możecie korzystać z kart od producenta auta? Jakimi markami jeździcie?W moim przypadku od kilku minut do kilku godzin. Nie wiem niestety od czego to zależy.
Place przez Google Play kartą z revolut
Do 14 dni, realnie 2-7dni ostatnimi czasy.Cześć. Jeśli dobrze zrozumiałem, obecnie ładowanie na IONITY wygląda tak, że najpierw z konta pobierają 200 zł, które następnie rozliczają. Pozostała kwota jest zwracana na konto. Czy wie ktoś ile trwa ten zwrot?
Jeżdżę Teslaa nie możecie korzystać z kart od producenta auta? Jakimi markami jeździcie?
no to niestetyJeżdżę Tesla
Apka jest trochę upierdliwa niestety. Natomiast często w Niemczech wygodniej przy autostradzie stanąć na ionity niż zjeżdżać na supercharger.no to niestety![]()
Chyba źle rozumiesz,Cześć. Jeśli dobrze zrozumiałem, obecnie ładowanie na IONITY wygląda tak, że najpierw z konta pobierają 200 zł, które następnie rozliczają.