Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SMART
Smart ED/EQ Forum •
Ładowanie niemożliwe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal L, post: 171252, member: 3981"] Smart EQ 2023 11 tys przebiegu Kupiłem go 2 dni temu. Podłączyłem wczoraj do ładowarki w mieście (na Orlenie w Szczecinie) (44kW) I naładowałem od 60% do 80% -> zdziwiło mnie, że ładuje z mocą jedynie 4,5 kW Dzisiaj znowu chciałem podładować (60% miał) gdy włożyłem wtyczkę (ta sama stacja Orlen) pokazał się komunikat "Ładowanie niemożliwe patrz instrukcja obsługi" i zaświeciła się pomarańczowa bateryjka z wykrzyknikiem. Po 2 minutach komunikat zniknął i rozpoczęło się ładowanie (znów tak jak wczoraj z mocą jedynie 4,5 kW) doszło do 98% i pojawił się ponownie ten sam komunikat i bateryjka z wykrzyknikiem. Ładowanie zostało przerwane. Pozostawiłem pojazd wyłączony na 30 minut. Po ponownym włączeniu komunikat ciągle się wyświetla. Po zostawieniu auta na godzinę - bez zmian. Co mogę zrobić, jestem ze Szczecina. Auto jest na gwarancji. Serwis Berlin czy Poznan? Jak wyglada sprawa dojazdu serwisu? Auto nie dojedzie samo - czy muszę na własny koszt wynająć lawetę? Z góry dziękuję za odpowiedzi. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SMART
Smart ED/EQ Forum •
Ładowanie niemożliwe