Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Ładowanie pod blokiem, czyli "janusz" kupił elektryka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Przemekc1, post: 147822, member: 1264"] Ja zdaję sobie sprawę jak wygląda stan na teraz i oczywiście zdaję sobie sprawę, że mogłem szukać mieszkania z ładowarką (czytaj nie miałbym gdzie mieszkać pewnie do teraz :D ). Mogę nawet teraz składać wniosek przez odpowiednią firmę, tylko chociażby z tego co czytałem na tym forum ta procedura jak się chce mieć od początku do końca to może być kilkanaście tysięcy, a na końcu i tak nawet nie wiem czy wspólnota coś nie wymyśli, bo moja wspólnota tematem zwyczajnie nie jest zainteresowana. Co do dotacji to szczerze nie, prawdę mówiąc nie wiedziałem, że była taka oferta dla prywatnych stacji ładowania (jak mówię, nie jest dla mnie kłopotem sobie kupić wallbaxa, chodzi mi raczej o kwestię samego przyłącza), widziałem tylko info o dofinansowaniu publicznych ładowarek, muszę doczytać. Tak, pewnie trochę narzekam, ale zwyczajnie nie widzę tego wsparcia dla takiego przeciętnego użytkownika elektryka w bloku. Zdaje sobie sprawę, że jakbym się sprężył, bardziej zainteresował tematem i wyłożył sporo kasy (sporo jak za założenie gniazdka) to bym temat przepchnął, trochę po prostu nie mam motywacji i to samo widzę po znajomych. Zwyczajnie o ile się trochę nie zmieni prawo/programy pomocowe to zwyczajnie nam ta elektromobilność nie do końca wypali i będziemy mieli stacje ładowania w postaci kabli wiszących z okien. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Ładowanie pod blokiem, czyli "janusz" kupił elektryka