Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Ładowanie tylko poza domem.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ken-wywietrznik, post: 29440, member: 170"] Miałem tak siedem miesięcy. Niewygodne to było dla mnie głównie z tego względu, że ja mało używam samochodu (głównie weekendy), więc czasem musiałem (Sentry Mode działało 24/7, bo publiczny, ciasny, podziemny garaż) go specjalnie wyprowadzić "na spacer" na ładowarkę, co było stratą czasu. Jakbym w ciągu tygodnia np. jeździł na zakupy samochodem to po prostu bym mógł robić zakupy w miejscach gdzie są ładowarki (np. pod Lidlem, etc.). Ale nawet w mojej sytuacji mi to mocno nie przeszkadzało. Teraz muszę polegać na publicznych ładowarkach jak jadę odwiedzić moich rodziców na parę dni i w ich okolicy (miasto powyżej 500 tys. mieszkańców) najbliższa ładowarka to Kaufland, który (bo darmowy) jest tak oblegany, że 75-80% prób ładowania kończy się czekaniem w kolejce. Taki urok miejsc ładowania z jednym stanowiskiem 🤷♂️ Jakbym miał mieszkać w tamtej okolicy, to bez ładowania w domu bym zwariował. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Ładowanie tylko poza domem.