Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Przemeq, post: 213389, member: 4289"] A ja polecam i mam inne doświadczenia: [LIST] [*]Irena eris w polanicy - ładowarka w parkingu podziemnym w cenie parkingu. Parking płatny lub nie - w zależności od pokoju. Kiedyś testa, tearaz PDC ale w realu to standardowy typ 2, więc ładujesz cokolwiek [*]Parking Hotelu Mercure w Gdyni, w trakcie spektaklu w teatrze - zaparkowałem tam i naładowałem na 11KW Orlen. Parking przy takim ładowaniu bezpłatny, normalnie chyba 15zł dla ludzi nie będących goścmi hotelu, w 4:30h naładowała mi się prawie cała bateria (nie jestem z Gdyni), wcześniej i tak tam stawałem ice i buliłem te 70zł, teraz za 90 dostałem prawie pełną baterie [/LIST] W wakacje: [LIST] [*]jak jeszcze miałem ICE, na wyjeździe w hiszpanii wynająłem z hertza peugeot e-2008. Hotel ładował mi codziennie auto do pełna (była obsługa parkingowa, nawet nie widziałem na oczy parkingu). I wtedy stwierdziłem to czas na EV [*]w styczniu na kolejnym wyjeździe też wziąłem EV. Parking w hotelu kosztował 20eur/noc (niezależnie czy ice czy ev) z pełną obsługą i też auto pod drzwiami hotelu zostawiam/odbieram, zawsze wracało naładowane - bez dodatkowego kosztu. [/LIST] Porównanie do parkingu przy ulicy ma się jak porównanie restauracji hotelowej do restauracji na mieście. Raz masz taniej/drożej raz smaczniej albo nie, zawsze musisz dojść. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart