Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 213492, member: 885"] Bo to nie przykład jest kretyński tylko ryczałt. Odcina klientów, którzy chcą załadować mniej kWh. Najwyraźniej jest "rynek prądodawcy" i nie warto się schylać po marne grosze za jedno- czy dwugodzinne ładowania. A potem pikachu face, że na ładowarkach jest pusto i ten biznes się nie opłaca. Jeśli hotele dają ryczałt to ładują się tam tylko Ci, którzy chcą załadować dużo, żeby cena za kWh była niska - hotel traci, bo ładowarki świecą pustkami, a klient przyjeżdża tylko cebula albo zdesperowany. No ale właściciele hoteli mają łeb do biznesu, więc to pewnie ja się nie znam. Nie rozumiem dlaczego ryczałtu bronisz jak niepodległości. Jaka jest jego zaleta? Bo ja widzę głównie wady. Różne są scenariusze. Naprawdę mam wymyślać? Przy okazji zmieniłeś 60-70% o którym pisałem na 80%.:rolleyes: Tak, napisałem o swoich doświadczeniach z wyjazdu do Szklarskiej. Nie wiedziałem, że nie wolno. Po prostu irytujące jest to, że to że w hotelu jest [U]publiczna[/U] ładowarka. Sprawdzasz cenę ładowania, jest wysoka, ale ok, ale jak przyjeżdżasz to jest za szlabanem i dodatkowa opłata, która powoduje, że ładowanie staje się dwa razy droższe. W aplikacji Elocity takich rzeczy w ogóle nie widać. Nie wiem jak to prościej wytłumaczyć. Na jakiś czas się wycofam z tego tematu, bo mustang wściekły, agresywny chyba wstał lewą nogą i pisze chamskie przytyki o kretyńskich pomysłach i nienormalnych ludziach. Może jestem nienormalny, że nie podoba mi się stawianie publicznych ładowarek za płatnym szlabanem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart