Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 214109, member: 274"] Napiszę dla odmiany coś pozytywnego w temacie: Jestem w Hotelu Krajna w Złotowie (miasto jest siedzibą Terg SA) i z SoC 50% tuż po przyjeździe nie byłem pewien czy wrócę do SC w Ciechocinku (157km), bo zimno i zżera ten M3P energię jak Reksio kości. Spytałem właściciela czy dało by się doładować nawet z gniazdka z 10kWh i że się rozliczę ile trzeba. Nie mają własnej ładowarki, ale dostałem bez problemu dostęp do gniazda 3f (odłączyli dla mnie coś w kuchni) i przez godzinkę dobiłem ile mi było trzeba. Na pytanie ile się należy dostałem info że planują z pomocą zewnętrznej firmy postawić kilka słupków, pogadaliśmy że w hotelu lepiej dużo Typ2 albo nawet zwykłych gniazdek lub złączy 3f zamiast jakiś mocnych ładowarek, powiedziałem o programie Tesla Destination Charger i w miłym nastroju zjadłem obiad w czasie gdy auto się ładowało. Tak że jeżeli w hotelach urośnie świadomość że ładowarki to nie są jakieś kokosy i za parę złotych w postaci gniazd 16A 1f lub 16A 3f da się zrobić dobrze klientowi, to może nie będzie tak źle z tymi elektrykami. Żeby ktoś nie pomyślał że przestaje narzekać na BEV w trasach: [B]SUC Ciechocinek to ZŁO.[/B] Ten kto wymyślił SUC w takim miejscu powinien sie smarzyć we wrzących akumulatorach... Druga osoba którą tam bym widział to ta co wymyśliłą te popierd..one skrzyżowania na zjeździe z A1 w stronę Ciechocinka. Bardziej korkogennie się nie dało - trzeba było geniuszu zła by tak to wymyśleć. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart