Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="daniel, post: 214204, member: 885"] Ech, temat jest [HEADING=2]Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart[/HEADING] Ja opisałem swoje doświadczenia z ładowaniem w hotelach, a [USER=127]@vwir[/USER] się bawi w cenzora zabraniając rozmawiać na ten temat i miesza przypadek [USER=3475]@Makus[/USER] z moim, żeby pokazać, że niby jestem roszczeniowy. Tylko, że zakładając, że masz 10kWh w baterii, to on ładuje 65kWh, ja 45 kWh i próbuje mnie zakrzyczeć, że 70 złotych to praktycznie po kosztach. Przy czym to on ładuje poniżej kosztów, więc kto tu jest cebulą tak naprawdę? Jakby było płacone od kWh to byłoby dla niego gorzej, więc obecny stan jest mu na rękę, więc go broni, bo nie chce uczciwie płacić za kWh. Wielkobateryjna uprzywilejowana kasta. ;) Jak przez kilka postów pisałem tylko o ładowaniu ryczałtowym w hotelu to jakby nie czytał i ciągle wracał do tego co napisałem wcześniej. Jak widzisz do mojego posta, gdzie wypunktowałem, mam nadzieję, merytoryczne argumenty nikt się nie odniósł. [URL unfurl="true"]https://forum.elektrowoz.pl/threads/ladowanie-w-hotelach-niesmieszny-zart.8231/post-213893[/URL] Jest tylko pokazywanie palcem "roszczeniowy, roszczeniowy, Janusz, Janusz"! [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Ładowanie w hotelach - nieśmieszny żart