Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Ładowarka Lisia 1, Brzozówka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chess_m, post: 130006, member: 543"] Pytek był zinteresowany ale tak bardziej platonicznie. Bawię się ABRP przymierzając różne auta (obecnie MG4 ;) ) do "moich" tras. Jedną z takich tras jest GOP -> Zamość po A4 I problemem tutaj jest brak szybkich ładowarek w okolicach Tarnowa ( w sumie na teraz tylko dwie piędziesiątki w samym Tarnowie). Z tego powodu ABRP prawie zawsze proponuje ładowanie na jednej z tych ładowarek trwające ok godziny. Wczoraj ze zdziwieniem zarpoponował mi tą Lisią górę. Lokalizacja przy węźle Tarnów na A4 ( DK 73 w kierunku Kielc) i co ważne 120 kW co może być istotne jesli auto potrafi tyle przyjąć. Nie dzwoniłem ale poszukałem tej stacji bazie eipa.udt.gov.pl podaję dla potomności (może ktoś przetestuje :) ) Jesli ten wpis jest poprawny to czynne całą dobę, 2 x 120 kW (ciekawe czy dzielone). Minus to cena za to plus brak konieczności instalowania specjalnej apki. Może się przydać jeśli ktoś potrzebuje szybkiego ładowania w tej okolicy. [ATTACH type="full"]14907[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Ładowarka Lisia 1, Brzozówka