Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Ładowarka w garażu prawem mieszkańca. Zapadł precedensowy wyrok
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kierowca23, post: 232127, member: 3789"] Przywołany do tablicy! Łatwo nie jest ;) Z uporem wartym lepszej sprawy, powoli ale konsekwentnie sunę do przodu. Pierwsza sprawa, choć straciłem na to pół roku, już jest pozamiatana :cool: A w drugiej też mam istotne postępy. Za parę dni opiszę co mi się udało "wywalczyć" ale jest już dobrze (y) Chyba napiszę z tego jakieś krótkie opracowanie w punktach ;) Bo nawet w tak prostej sprawie jak wniosek o Warunki Przyłączeniowe, jak się to robi pierwszy raz, można się wpie* w jakąś minę. Ostatnio widziałem na przykładzie kolegi z osiedla, którego Energetyka znów źle sklasyfikowała (że chce lokal mieszkalny dołączyć, a nie ładowarkę...) I zakleszczył się w procedurach :( Bo zaczęli od niego wymagać załącznika, który nie powinien być wymagany (EVSE to nie lokal!) Z kolei administracja nigdy nie miała czasu żeby mu ten kwit podpisać... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Ładowarka w garażu prawem mieszkańca. Zapadł precedensowy wyrok