Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Ładowarki Tesla, MAGIC DOCK i ładowanie innych EV - UK
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="FeyNiX, post: 185061, member: 4169"] Mam takie pytanie odnośnie publicznych ładowarek Tesli i przejściówek MAGIC Dock. Otóż mam innego EV niż Tesla (E-Tron) dodatkowo ostatnio zamówiłem sobie kartę do ładowania od Chargemap, tam była możliwość zarejestrować ją w aplikacji Tesli bo można będzie uruchamiać ładowarki tesli tą kartą (ogólnie jest to nowość we współpracy). I tutaj mam pytanie ponieważ przemknęło mi w Internecie że jest przejściówka ze złącza Tesli na te standardowa do wysokich napięć do innych samochodów. Czy jeśli sobie ograne tego MAGIC DOCK to będę mógł korzystać z KAŻDEJ ładowarki tesli czy tylko tych wyszczególnionych? Na różnych wyszukiwarkach ładowarek są opcje TESLI jednak nie wszystkie (non-tesla) więc zakładam że po prostu jedne posiadają kilka złącz a inne tylko dla Tesli. W grudniu chce się wybrać w dalszą trasę z UK do Portugalii, a jak patrzę to nawet w UK ładowanie z ładowarek Tesli często wychodzi najtaniej. Dodam że jestem nowy w świecie EV i mało mi mówią oznaczenia złącz a bardziej zdjęcia. Wiem że do uruchomienia ładowarki Tesli potrzeba ich aplikacji która już mam. Niech ktoś mi rozjaśni temat. Dziękuję [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Ładowarki Tesla, MAGIC DOCK i ładowanie innych EV - UK