Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
NISSAN
Nissan Leaf Forum • Nissan Leaf II / e+ / Leaf I
Leaf w 2024- czy warto?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Ronin78, post: 177266, member: 1162"] Polemizowałbym. Od 5 do 8 lat jeździł spalinowym crossem po polach, łąkach, czasem na torze - 80cm3, z braku mojego czasu zamieniliśmy go na terenową hulajnogę EV by mógł sam jeździć bez nadzoru, np podczas wakacji. Miałem też VW T4 i jeździł nim po gruntowych drogach (jak było przy okazji tamtędy jechać), na kolanach, a raczej między kolanami w pozycji ledwo siedzącej bo wzrostu brakowało - sam wrzucał 1 i ruszał manualem, każdy sam wychowuje dzieci, a jak mogę im znaleźć coś "extra" od życia to znajduje i mają jakiś tam bagaż wspomnień może bardziej urozmaicony niż przeciętnie. Nie ma pomysłów na 4x4 w EV to będzie stary ICE. Jak pisałem, oszczędności w paliwie dzięki Leaf'owi zostawiają mi 10k PLN w kieszeni rocznie, dzięki m.in. temu mogę sobie kupić starego dużego diesla czy nawet i V8 jakby coś podeszło i używając weekendowo bólu w kieszeni nie będzie. Był czas że miałem V8 jako daily, ale wtedy benzyna była tańsza 😆 Nie chciałbym samych EV pod domem, oj nie. Jedno robocze na 90% wyjazdów wystarczy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
NISSAN
Nissan Leaf Forum • Nissan Leaf II / e+ / Leaf I
Leaf w 2024- czy warto?