Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CHIŃSKIE Samochody Elektryczne
Inne marki, inne modele i pozostałe pytania
Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Froggy, post: 217594, member: 4880"] Już nie ma oferty, może się sprzedał "na pniu". Szczerze - gdyby był w styczniu, dało się nim testowo przejechać i byłby znośny, to być może rozważyłbym zamiast swojego up! (który wyszedł finalnie więcej, za auto niespełna 3-letnie, niż T03 ma szanse wyjść z dopłatą - choć niekoniecznie dla mnie, bo musiałbym jeszcze jedno dziecko mieć, żeby mieć KDR - z drugiej strony wtedy samochód 4-osobowy traciłby sens). Gdyby. Na razie pierwsze 2 tysiące km nakręcone "bzyczkiem" i pewnie teraz bym się nie zamienił, nawet z dopłatą - przyzwyczaiłem się, jeżdżę codziennie, ICE chyba od miesiąca z garażu nie wyciągnąłem, bo nie miałem takiej potrzeby. Na razie wygląda to bardziej na "partyzancki" import przez niezależnych dealerów, ciekawe jak będzie z serwisem (t.j. czy Stellantis się na Leapmotor nie wypnie w Polsce, gdy wyjdzie, że sprzedają się głównie poza ich siecią dealerską). Ja wiem, że w elektryku serwis to rzecz średnio ważna, ale zwłaszcza w przypadku samochodu nowego na rynku mogą być mocne schody nawet ze znalezieniem jakiejś części po obcierce parkingowej, że o naprawach gwarancyjnych nie wspomnę. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CHIŃSKIE Samochody Elektryczne
Inne marki, inne modele i pozostałe pytania
Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?