Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CHIŃSKIE Samochody Elektryczne
Inne marki, inne modele i pozostałe pytania
Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="majkeljot, post: 237469, member: 5485"] Do wszystkich co już użytkują t03. Chodzi o ładowanie. Pani w firmie jak sprzedawała mi auto pokazała dwa kable do ładowania określając je jako wolny na prąd z gniazdka (ten ze zwykłą wtyczką) i ten drugi jako szybki na DC na stacjach ładowania. Rozumiałem to jako wolny 6,6kW a ten drugi 48kW. Mając około połowy pojemności podłączyłem go do ładowania tym pierwszym i zonk. Auto podało czas ładowania do pełna 11 i pół godziny, a według przybliżonych założeń powinien to zrobić w ok 3. Zmierzyłem zatem prąd i wyszło ok 9A czyli ok 2kW. Zgłupiałem ale przyjrzałem się temu drugiemu kablowi i nie jest on pod DC tylko również AC ale typ3. W necie już trochę znalazłem że to też jednofazowy ale 32A i to by się zgadzało z tym 6,6 kW. Pytanie : Jak tym naładować? Jak podłączyć? Dlaczego typ3 skoro gniazdo w aucie na typ2. Czy ktoś wie? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CHIŃSKIE Samochody Elektryczne
Inne marki, inne modele i pozostałe pytania
Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?