No cóż, w sumie logiczne.Jest poprawne, niskie oprocentowanie jest tylko dla niskiego wykupu zarówno dla TMY jak i TM3
No cóż, w sumie logiczne.Jest poprawne, niskie oprocentowanie jest tylko dla niskiego wykupu zarówno dla TMY jak i TM3
Przy wpłacie 30k netto pod dotację i 60 mc rata za M3 SR wychodzi 1982 Netto.Jak kwotowo wygląda niski i wysoki wykup? Jaka rata i na jak długo? Może ktoś coś podać? Dla Y.
Na TM3 to ja bym szedł na Maxa czyli 37k wpłata wstępna i 30k na koniec (wciąż niski wykup) daje to ratę 1630zl netto więc przyjemniePrzy wpłacie 30k netto pod dotację i 60 mc rata za M3 SR wychodzi 1982 Netto.
Dla Y przy podobnych parametrach od 2296.
W sumie to idź na stronę tesli kliknij zamów i tam możesz się bawić parametrami leasingu tj. Wysoki/niski wykup, wpłata i okres. Dla niskiego wykupu pewnie warto ustawić wpłatę pod dotację i maksymalizować okres leasingu ale to już każdy musi pod siebie ustawić. Co ważne ten promocyjny leasing nie dotyczy aut z obniżkami na stocku.
No nie wiem, ja bym wolał skorzystać z darmowego kredytu a nadwyżka kasy niech gdzieś pracuje. Zauważ proszę że 0% jest tylko dla niskiego wykupu.Na TM3 to ja bym szedł na Maxa czyli 37k wpłata wstępna i 30k na koniec (wciąż niski wykup) daje to ratę 1630zl netto więc przyjemnie