Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Leasing: Tesla Model 3 LR
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="VanB, post: 873, member: 60"] Dobry moje 3 grosze. Mam swój pierwszy w życiu leasing na auto benzynowe w ING, Też nie rozumiem parcia na procenty leasingu, gdy cały pakiet ubezpieczeń potrafi być 3x droższy niż ewentualna oszczędność na 1%. W moim przypadku ING dostarcza ubezpieczenie o około 2kpln taniej niż jest w stanie dostarczyć mój wieloletni broker, a mam wszystkie możliwe zniżki. Z uwag ogólnych to sprawdzaj jeszcze zakres terytorialny ubezpieczenia jeżeli planujesz jakieś wyjazdy. Np. leasing w Kii i ubezpieczenie tamże było obwarowane małym druczkiem: "obowiązuje na terenie UE". Czyli do Szwajcarii i Skandynawii już nie wjedziesz. Niby można było dostać ZK, ale GAP nadal w plecy. Jakbyś chciał abym popełnił jakieś większe wypociny na temat jak mi w ING to daj znać. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Leasing: Tesla Model 3 LR