Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Lidl, Kaufland, Biedronka...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="CezaryT, post: 201330, member: 3698"] Dokładnie :) cena wynosiła 1,23 PLN/kWh więc chyba jakiś pracownik z palca sobie wpisał taką cenę na chwilę. Nawet wrzuciłem info na PlugShare, że ładowarka jest już dostępna ze zdjęciem jako dowód, że ładuję się na stawce 1,23 PLN/kWh ale taką przyjemność miałem tylko raz (wstrzeliłem się w ten moment) i później tak jak wspomniałeś [USER=1807]@Szaruś[/USER] na terminalu Elocity komunikat o testach, a nawet w ostatnich dniach jak byłem zobaczyć to terminal jest całkowicie wyłączony. Docelowo wg informacji z PlugShare cena ma wynosić 2,10 PLN/kWh. Myślałem już o restarcie ładowarki grzybkiem bo jak stoi nieużywana tak długo to może straciła połączenie z internetem lub przeszła w jakiś tryb uśpienia (ostatnio tak miałem na Orlenie) ale nie chciałem za bardzo się kręcić i grzebać bo to jednak teren prywatny (choć publicznie dostępny) i nie miałem ochoty na rozmowę z ochroną (a miejsce jest takie, że człowiek bardzo rzuca się w oczy). Na głównym wyświetlaczu są teraz tylko 2 kody QR, które po ich zeskanowaniu nic nie robią (jest to jakiś chiński modeł ładowarki więc może aktywny jest soft producenta, który ma zablokowane ładowanie). [USER=1054]@luki[/USER] masz rację, może to już czas najwyższy zacząć się dopytywać. Masz jakiś konkretny kontakt do Elocity czy uderzać do nich standardową ścieżką? Chociaż domyślam się, że jakby ładowarka była już dostępna to powinna pojawić się na stronie UDT - a tam jej nadal nie widać. Natomiast sama ładowarka się świeci i jest włączona. To jest ładowarka postawiona przy wjeździe do filii firmy Auto Partner SA, ul. Wysocka 46A, 63-400 Ostrów Wielkopolski. Wprowadziłem ją na mapie w OpenStreetMap: [URL='https://osm.org/go/0OGdoQM_o--?m=']link tutaj[/URL] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Lidl, Kaufland, Biedronka...