Lipiec 2022 - wzrost ceny o 11k

solik

Pionier e-mobilności
Gdyby ktoś był zainteresowany to od 4 lipca eC4 zdrożało o kolejne 11k, info o dealera

Od dzisiaj 04.07.2022 na każdy samochód elektryczny z modelu C4 jest podwyżka 11.000zł brutto.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Wspaniałe wieści przy poniedziałku.. Na stronie już zaktualizowali. Jak tak dalej pójdzie, to "obiecany" na styczeń/luty samochód zamiast 180k będzie kosztować 220k.. I do tego jego finalne wyposażenie jest jedną wielką niewiadomą. Co za czasy nastały :-/

solik

Pionier e-mobilności
MM Cars z Wroclawia bedzie mialo duzo eC4 na wrzesien, moze nie musisz czekac na styczen :)

w tanszych Citroenach np C3 juz wywalili czujniki z przodu i pare innych rzeczy, nie da sie ich miec - nie i juz.

na pocieszenie - Fiat 500e w ubiegly piatek rowniez zdrozal o podobna kwote. Handlowcy sa wsciekli ze musza z siebie robic idiotow przed klientami w zwiazku z czym niektorzy dealerzy przestali przyjmowac zamowienia.

Jaceq

Pionier e-mobilności
MM Cars z Wroclawia bedzie mialo duzo eC4 na wrzesien, moze nie musisz czekac na styczen :)

w tanszych Citroenach np C3 juz wywalili czujniki z przodu i pare innych rzeczy, nie da sie ich miec - nie i juz.

na pocieszenie - Fiat 500e w ubiegly piatek rowniez zdrozal o podobna kwote. Handlowcy sa wsciekli ze musza z siebie robic idiotow przed klientami w zwiazku z czym niektorzy dealerzy przestali przyjmowac zamowienia.
A wiadomo co będą mieć i w jakim wyposażeniu? Czy dopiero będzie wiadomo gdy przyjedzie?

Jaceq

Pionier e-mobilności

abes99

Posiadacz elektryka
Wiesz coś więcej na ten temat? Dotyczy to również starych zamówień? Mam zamówioną 500'tkę na przełom sierpnia/września...

Jaceq

Pionier e-mobilności
Wiesz coś więcej na ten temat? Dotyczy to również starych zamówień? Mam zamówioną 500'tkę na przełom sierpnia/września...
To pewnie zależy, czy miałeś zamówienie z gwarancją ceny itp. czy tzw. rezerwację bez gwarancji niczego.. Najlepiej dopytać u sprzedawcy.

solik

Pionier e-mobilności

niestety nie wiem, wiem ze auto ktore juz jest u dealera jest w starej cenie, nowe zamowienia dealer Inter Auto przyjmuje tylko jesli klient zgodzi sie na nieznana cene

abes99

Posiadacz elektryka
Dzwoniłem do handlowca, ale sami nie wiedzą. Brak baterii, więc produkcja ponoć stoi. Co z ceną też nie wiedzą, liczą na to, że zostanie stara i auto zostanie dostarczone. Jako takiej umowy żadnej nie mam, dostałem tylko fakturę zaliczkową z konfiguracją i ceną końcową. Zamówienie z końca kwietnia.