Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Listy do E ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kuba K., post: 67111, member: 257"] Ja bym sobie życzył by: a) info o czasie i stanie baterii na dojeździe do miejsca docelowego wrociło na górę ekranu b) prognoza zużycia jednak ogarniała warunki i styl jazdy, bo co mi po tym jak w trakcie podrozy auto zauważa, że jednak jest to polska zima a nie kalifornia, i co bym nie robił to cała podróż jest na żółto - mam wrażenie że parametr "jazda" jest notorycznie zaniżany o 20-30% a "pozostałe czynniki" są dla tesli zawsze zaskoczeniem. c) była możliwość zmiany pasa na autopilocie bez wyłączania jego, nie musi być to automat, wystarczy ze legitna zmiana z kierunkowskazem zachowa na nowym pasie włączonego autopilota d) nie wyświetlało głupich komunikatów kamery zasłonięte jak jadę ciemną nocą e) szyba przed kamerą przednią nie parowała i nagle nie odcinało autopilota i tempomatu, bo nic nie widzą. f) wycieraczki nie majtały po przedniej szybie która jest czysta jak kryształ, ale niestety kamerka przednia zaparowała (patrz wyżej) Dla potomnych: by w końcu tak dobrali gumy by opony chroniły felgi a nie odwrotnie. Na koniec mniej polityki a więcej dobrych aut. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Listy do E ?