Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Long range vs SR - różnice w wyposażeniu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="EVOwner, post: 140654, member: 2873"] Dodatki w LR to plusy ale poza audio szczerze nie odczułem większej potrzeby w normalnym użytkownikaniu (wiadomo audio czuć że jest lepsze, napęd na 4k fajnie mieć ale przydał mi się raz w górach na Słowacji przy nieodśnieżonych drogach na podjeździe, a przyśpieszenie jest odczuwalne zarówno pomiędzy SR a LR , jak i LR a starą Performance). Po miesiącu jeżdżenia wypożyczoną SR i teraz dwóch miesiącach posiadania LR wszystko bym sprowadził do zasięgu. Robiłem trasy KRK-WAW - przy SR musiałem się doładowywać w Radomiu w zimie na ostatnich mrozach (i traciłem czas na zjazd i ładowanie) przy LR dojeżdżam w jedną stronę na jednym ładowaniu - dla mnie to był game changer. Nowej performance nie ma :) a stara 3P ma zawieszenie po przesiadce z TM3 Highland jak w taczkach :D. To moje subiektywne odczucie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Long range vs SR - różnice w wyposażeniu