Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Lucid Air - grupa zakupowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tswiech, post: 252851, member: 3064"] Moi drodzy, wraz ze znajomym poważnie rozważamy zakup łącznie dwóch sztuk Lucida Air. Jestem po rozmowie z przedstawicielami Lucida w Monachium. Klimat rozmowy jest bardzo dobry. Wstępnie jesteśmy umówieni na cały dzień testowania na 8 września 2025 r. Lucid bardzo indywidualnie podchodzi do klienta (mamy zaproszenie na obiad, pokaz auta, całodzienną jazdę po mieście, autostradzie itd.). Wychodzę z założenia że im potencjalnie większy będzie wolumen zamówienia tym większe zniżki dostaniemy. Jesteśmy zainteresowani zniżkami nie mniejszymi niż 25% na wersję Pure i ponoć uzyskanie takiego rabatu lub większego, zwłaszcza pod koniec roku jest realne. Jeśli zatem ktoś z Was jest niezobowiązująco, lecz poważnie zainteresowany dołączeniem do naszej póki co niewielkiej wirtualnej grupy zakupowej, to proponuję aby skonfigurował sobie Lucida w konfiguratorze niemieckiego Lucid DE i przesłał mi swoją konfigurację do wyceny na mojego prywatnego maila, którego podam po uprzednim prywatnym kontakcie za pośrednictwem tego forum. Można w ciemno odjąć od ceny podstawowej te 25%, ale będziemy walczyć o więcej!;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Lucid Air - grupa zakupowa