Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Mach-E vs. EV6 vs. Ioniq5
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kaktus, post: 169710, member: 3751"] Totalnie subiektywnie bo inaczej się nie da - z wymienionej 3 + ID.5 wybrałbym Mustanga. Zupelnie nie przypadło mi do gustu wnętrze zarówno Kia jak i Hyundaia oraz materiały z jakich ta deska jest wykonana. Uważam że za te pieniądze to jest jakaś kpina. Pomyliło się tym państwu w wycenie i zapomnieli że Premium to oni są tylko w swoich folderach reklamowych, a tak wycenili ten twór. Podobnie jak Ty zauważyłem że ID.5 dla mnie jest autem nijakim. Miałem to cudo na weekend i no nie - zdecydowanie to nie jest moja bajka. Idea serii ID.5 to było "definiujemy auto na nowo" tylko nikt nie powiedział, że to co dobre było w VW zepsujemy, a to czego Ci brakowało to dalej będzie brakowało. Dołożyli do tego nijaki design + w wersji którą ja miałem słaby silnik i wyszło z tego auto którego z pewnością nie kupię. Inna sprawa że podejście dealera też pozostawiało wiele do życzenia. Wiedzieli że soft w wersji którą mi wydają jest problematyczny ale i tak nikomu nie chciało się go zaktualizować. Doświadczenia z tabletem to był horror. Jak można coś tak niedopracowanego sprzedać za te pieniądze? Mustang również udaje coś czym nie jest. Dla mnie największym minusem tego auta było wyciszenie tylnej osi. Jakość wykończenia mocno zaskoczyła mnie na plus, jeździłem wersja GT i AWD - obie były spoko dla mnie i pewnie na AWD bym skończył. Natomiast podejście dealera... ja naprawdę nie dziwię się że auta elektryczne w tym kraju się nie sprzedają skoro dealerzy nie chcą ich sprzedawać :D O ile ja nie oczekuje od sprzedawcy jakiejś fajnej prezentacji bo sobie każde z tych aut dokładnie przed testem sprawdzałem, to niestety podejrzewam, że jestem w sporej mniejszości. Dealer nie potrafił określić daty ani ceny za to auto w momencie złożenia zamówienia a na umowie dorzucił zapisy o możliwym wzroście ceny o 10%, w którym to nie mogę zrezygnować z zakupu lub przepadnie mi 10% zaliczka. Kuriozum. Zaproponowano mi wybór auta z placu jako obejście tej sytuacji. No sorry ale nie. Koniec końców wybór jest zupełnie inny i spoza tych aut. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Mach-E vs. EV6 vs. Ioniq5