GreenWay, Wiatraczna Poznań obok Volkswagen Rzepecki Mroczkowski. Ładowarka Delta wydaje mi się. 2xCCS 50kW, 1xAC kabel, 1xAC gniazdo.
Próbowałem chyba trzy razy i pojechałem gdzie indziej.
Nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Możesz rozwinąć?
"Mains" to główne zasilanie, ale "low high" to dla mnie zagadka.
Też mi się tak wydaje, ale AC działało.
Tak jak wspominałem, guru ze mnie żaden, ale jeżeli się przełączałeś z AC -> DC, to jeżeli system zarządzający by nie zdążył z np: powodu przeciążenia, problemów komunikacyjnych "załapać" że robisz nową sesję, to efekty mogły by być dziwne. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Nie mam zielonego pojęcia jak wygląda jakość tego oprogramowania ( ładowarka + zarządzający ), ale moja przynajmniej historia zna przypadki w których opis błędu nie ma wiele wspólnego z prawdziwą przyczyną.
Oczywiście, może też być że przy większym poborze mocy spada napięcie ( tak jak sugerują koledzy ) zasilające ładowarkę, lub - sama ładowarka.
Myślę, że dobrze by było poświęcić chwilę czasu, i zgłosić ten incydent na infolinię. Jeżeli coś się zaczyna dziać to wcześniejsza interwencja może zapobiec wystąpieniu poważniejszych problemów ( np: coś się wypali ). A jeżeli to jakiś błąd, to może ktoś się nad nim pochyli i wyeliminuje.
A jeżeli nic się nie działo, to może warto by było aby ten enigmatyczny opis zamienić czymś zrozumiałym dla każdego użytkownika.