Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Mało i wolno w tym GreenWay
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 107894, member: 286"] Dzisiaj pojechaliśmy do Szczebrzeszyna zapakowany na 100%. Idea była aby załadować się na 100% w Zamościu ale było zajęte. Trudno jedziemy do Szczebrzeszyna aby pooglądać książki i w rezerwie na powrót do Krakowa był Biłgoraj a później ewentualnie Paszyna. W Szczebrzeszynie jest Orlen, ponieważ wstąpiliśmy na wiadomo co to zapytałem czy przypadkiem nie mają gniazda siłowego, pani za ladą mówi że nie, ale po placu jeździ zamiatarką placowy. To go pytam czy nie ma prądu, a kabel pan ma, mam to damy radę. Do wyboru miałem 32, 16 lub schuko. Spędziliśmy trochę czasu, kupiliśmy kawę i książki coś posłuchaliśmy, kawa ciastko obiad i wracamy do auta które miało prawie 95%. Do Paszyny starczy, tak pomyślałem, no ale jak ruszyłem to zacząłem się przyglądać wartościom . Do zrobienia 300 GOM 350 ale wiedziałem że to ulegnie weryfikacji. Na via Carpathia trzymam tyle co pozwalają i tak docieramy do A4 Rzeszów, wychodzi mi że Paszyna to trochę za wcześnie ale jest szansa że dotrzemy do Krakowa. Na wysokości Wierzchosławic zmniejszyliśmy tempo na 110 a i tak nie byliśmy zakałą drogową. Mając 4% zjechałem na S7 bo uznałem że jadąc przez Rybitwy zużyję mniej, tam miałem range 12 km ale wyłączyłem wtedy wentylację i otworzyłem okno . Na rondzie grzegórzeckim miałem 3 % o 10 km range ale jechaliśmy już w korku a tam energii nie ubywa, odpiąłem telefon od zasilania. Pod dworcem mieliśmy 2% ale range wzrósł do 12 km . Pod domem już się niewiele zmieniło. Teraz się ładuje a my możemy spokojnie spożyć bezalkoholowe. Jak się zna auto to ma się wpływ wiedzę na co sobie można pozwolić. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Mało i wolno w tym GreenWay