Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
mam problem z moim citroenem...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 19237, member: 274"] Ale sam widzisz że problem leży w tym dlaczego nie można? I Polak podejmie taki temat, zastanowi się co ma wspólnego koło z HV i zdecyduje że to przepis jest głupi więc to zrobi. Może czasem samolot spadnie z pomocą GRU ale w większości przypadków się sprawdza. A Niemcy bezmyślnie: nie wolno to nie, i nie zastanowi się jeden z drugim dlaczego. Jeden pan na H powiedział że ludzie na Ż to nie są ludzie więc ich można wykończyć i pooooszłooo! Żeby nie było że się nie znam: pracowałem parę lat jako Chief Security Officer na region GAS we Frankfurcie nad Menem dla dużej korporacji i sami byli często zdumieni jak im udowodniłem że skoro pisze że nie można to nie znaczy że ktoś tego nie zrobi, choćby przypadkiem. Np okazało się że drzwi do super zabezpieczonego pomieszczenia były otwierane dla wybrańców na kartę, tymczasem ja jako JEDYNY od kilku lat nacisnąłem klamkę i okazało się że zamek elekryczny w ogóle nie trzyma.... Tak że ten... Ja osobiście uważam że z tego naszego bałaganu wynika wiele nowatorskich i kreatywnych rozwiązań, które rekompensują nasze zacofanie przez lata komuny oraz brak kapitału, którego Niemcy mają pod dostatkiem, więc mogą sobie wymyślać bzdurne i drogie procedury. Mi osobiście zdecydowanie lepiej i ciekawiej się żyje w PL, choć mógłbym w moim fachu pracować gdziekolwiek na świecie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
mam problem z moim citroenem...