Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
mam problem z moim citroenem...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 19515, member: 6"] Rano na kiblu, w wyniku parcia na szkło, popełniłem post EWozie w którym zawarłem tezę, iż inflacja z m.in wzrostem cen paliw jest świadomym działaniem na rzecz elektromobilności. Podobnie jak uchwalona dwa dni temu "niekorzystna" dla ludu ustawa o fotowoltaice. Jedno i drugie pobudza do szybkiego inwestowania w EV i PW, zanim to się stanie za drogie. A zyskają na tym nasze statystyki ekologiczne i Sz Panu Premierowi może nos ulegnie skróceniu? Przykładem skuteczności działania jedynie Słusznej panującej Władzy jestem Ja Sam, Kupiłem Boost`a spodziewając się podwyżki tej opcji i dzisiaj będę rozmawiał w sprawie trzeciej instalacji foto W. Do tego zatakuję Instytucje Finansowe ( na pierwszy ogień namolny Santander), bo chyba pora zakręcić się za leasingiem, bo Narodowy Ładny ład nadchodzi i burdel będzie jak cholera. Moim zdaniem jednak, to może skutkować, iż jak tu Kolega zauważył, jesteśmy sprytnym i mądrym Narodem i jako przyzwyczajeni do mieszania w błocie, możez tego potecjalnego G.. Bat ukręcimy? Co tylko będzie przykładem, iż bliżej nam do Ruskiego bimbru jak do Francuskiego koniaku [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
mam problem z moim citroenem...