Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
mam problem z moim citroenem...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 19525, member: 274"] W Niemczech masz najwyższą inflację od 28 lat - [B]4.5[/B]%. Nadal uważasz że sobie tak wymyślam? Przez wzrost kosztów energii oraz Covid wszystkie kraje się z tym będą musiały uporać. Skąd taki ograniczony sposób widzenia że Polska to karton to ja nie wiem. A pracując przez wiele lat w DE miałem wrażenie że to oni są technologicznie w epoce króla Ćwieczka, mają miliony zbędnych regulacji i że dusi się tam kreatywność na rzecz porządku. Dobry przykład to ich "porządny" przemysł samochodowy, koszący konkurencję w EU za pomocą wyśrubowanych norm emisji których sami już nie spełniają i włos im z głowy w EU nie spadł, i Tesla: przyszła kreatywna firma którą wyśmiewali a teraz trzęsą przed nią portkami, i ta firma jest warta więcej niż ich wszystkie koncerny samochodowe razem wzięte. Przegrali na własnym podwórku wg zasad skonstruowanych pod siebie. Jeżeli w IT i podobnych dziedzinach będziemy zasuwać tak jak dziś to ja jestem spokojny o nasz kraj, a wy sobie dalej rzucajcie TVPiS, karton itp. A najlepiej przenieście się do tych mitycznych Niemiec i tam trochę pomieszkajcie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
mam problem z moim citroenem...