Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Mandat za wjazd na Buspas
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="adamadam, post: 119359, member: 2685"] Cieszę się, że opisałeś stan faktyczny bo dziś tego samego policjanta skrzyczałem ponownie przez okna gdy jechałem po ulicy obok ale hybrydą - mam dwa auta ;) Każda presja ma sens bo samo podejście policji tutaj też ma znaczenie. Ze swojej strony konstruuje już pismo do zarządu dróg z informacją do biura prasowego Prezydenta Wrocławia o zajęcia stanowiska o intencję zarządy drogi (czyli czy zapomniał dopisać elektryki lub miał faktycznie zamiar je wyłączyć). Dodatkowo dodam jeszcze tylko do tej dyskusji jeden aspekt odnośnie zakazu ruchu (który jest na innym buspasie kilkaset metrów wcześniej): Gdyby do każdego buspasa w mieście postawić zakaz ruchu obejmujący elektryki to efekt byłby taki, że mimo iż na mocy ustawy zarządca drogi może tylko ograniczyć wjazd dla elektryków uzależniając od ilości osób w środku, to de facto wyłącza takim zakazem wszystkie buspasy w mieście bez takiego limitu co jest w mojej ocenie jawnym naruszeniem ustawy, która jest prawem wyższego rzędu od znaku. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Mandat za wjazd na Buspas