Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Marek Drives - Tesla model Y
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bandtio83, post: 97037, member: 1753"] Co do zawodu: dokładnie to samo Kornacki mówił, że to jest jego zawód i on musi testować aby mieć prace, wiec to jest takie "samodoskonalenie się" Ja nie widzę aby na ocenę TMY wpływała dostępność "aut prasowych itp" - ocenia samochód ( w sumie tak samo w 100% ocenia go jak ja ) oraz opowiadają jakie mieli trudności z ich testem, no ale zobacz że zapłacili za wynajem i zrobili, na YT jest pełny filmów testowych gdzie ktoś dostał auto do testów od dealera i testuje sobie bo wie że to będzie nośne, a co do Tesli to w większości są to filmy właścicieli, i co oni mają powiedzieć: dałem tyłka bo jednak to nie pasuje. Zawsze można powiedzieć "widziały gały co brały". A oni jednak robię dużo tych testów wiec jakieś porównanie mają. A co do braku działu prasowego to mają rację, nie ma się gdzie spytać jaka będzie polityka firmy w danych kwestiach, czytałem że serwisanci demontują czujniki parkowania w starych autach lub je wyłączają - czy to prawda? Wchodzę na Otomoto a tam właściciel starych tesli reklamują je jako "Te lepsze bo jeszcze z czujnikiami" - skoro decyzja zakupowa ma być na podstawie tej "Zalety" to co się stanie jak Tesla je usunię? Kogo mam się spytać gdy będę chciał kupić taką Tesle? Poprzedni właścicielo zwróci mi kase gdy okroją mi auto? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Marek Drives - Tesla model Y