Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Marek Drives - Tesla model Y
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 97081, member: 89"] Oglądam teraz ten film i o ile i tak jest lepszy od większości, to mam się do czego przyczepić i na pewno nie obejrzę więcej żadnego filmu tego gościa. [LIST] [*]Na filmie widać, że testując pojazd ładowali się w Lućmierzu na ładowarce V2, przy pustych miejscach na V3. Wyciągali więc max 140 kW, zamiast 250 kW :p Na plus, że nie narzekał na to, bo może zorientował się, że źle ładował na początku. [*]Mówienie o "wyznawcach" od razu wprowadza negatywne emocje w stosunku do zarówno testującego, jak i właścicieli Tesli [*]"O znowu autopilot się wyłączył" - po tym jak celowo machnął kierownicą w bok :p [*]"Zwalnianie przed zakrętem" nie jest domeną rozszerzonego AP, tylko od jakiegoś czasu działa też dość dobrze na "zwykłym" AP. Mam obie wersje i powiedziałbym, że nie ma różnicy. [*]"Tesla postawnowiła zrobić ze swoich klientów króliki doświadczalne" - o FSD znowu określenie mocno polaryzujące... ja tak nie uważam. [*]Chwilę później znowu w wymuszony sposób mocno rusza kierownicą, żeby wyłączyć AP i wzdycha włączając ponownie :p [*]"Gdyby w samochodzie marki premium ktoś zginął, to 100 letnia reputacja marki została by mocno nadszarpnięta. Nie w Tesli" - no proszę Was... Po co takie gadanie? Kto tak myśli? Serio? [*]Później już popłynął w obrażaniu kierowców Tesli w tym mnie, mówiąc że to jest [LIST] [*]"samochód dla ludzi, którzy nie lubią prowadzić" [*]"nie chcą się przemieszczać komunikacją miejską razem z plebsem" [*]"chcą być jak Elon Musk" [*]"wierzą, ze technologia wyeliminuje zawód szofera" [/LIST] [*]"Ostrzeżenia mają podobny dźwięk i znikają z ekranu, więc nie wiem, czy przejechałem dziecko, czy Tesli coś się wydawało, ze spadł na niego roadster z kosmosu" - dobre podsumowanie pod koniec - żenada... [/LIST] Pierwszy komentarz na YT z największą ilością głosów: "I dobrze, ze bez fanatyzmu i hejtu, bo zazwyczaj tylko takie testy mozna spotkac jezeli chodzi o Teslę." , podczas gdy powyżej spisałem dość dużo hejtu, ale takiego, że niby to tylko takie żarty... Jeszcze ten akcent angielski i wymawianie model łaj zamiast igrek no nie mogę, fuj... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Marek Drives - Tesla model Y