Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Marek Drives - Tesla model Y
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 97175, member: 89"] Ale, że kto jest fanbojem? Obejrzałem i napisałem swoje uwagi. Dyskusja była o rzetelności takiej recenzji, kiedy tester sam wypożycza auto za pieniądze, no to napisałem co myślę o tej recencji. Moim zdaniem gość niepotrzebnie sam wprowadza jakiś dziwny hejt na użytkowników Tesli. Uważam, że film jest polaryzujący, ale taki mamy teraz styl "dziennikarstwa", bo polaryzacja daje większe zaangażowanie, a to napędza ruch. Rozumiem, to ale dlatego zwykle unikam takich kanałów. To samo mamy tutaj - bardzo mocną polaryzację opinii. Już samo napisanie "fanboy" wyraża niechęć do osób, które jakkolwiek pozytywnie wypowiadają się o swoich samochodach i jak zwykle co kilka tygodni przechodzimy do podstawowego punktu: czy ja jako właściciel Tesli chodzę po forach Citroena / Mercedesa / Cupry / Leafa ... i uzewnętrzniam się nad tym jakie to one są słabe, a moja Tesla wspaniała? No nie, bo mam to w dupie. Czy Wy chodzicie po forum Tesli i piszecie jaka jest słaba? Tak. Zatem trzeba sobie zadać pytanie - kto tu jest fanboyem, a kto hejterem? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Marek Drives - Tesla model Y