Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Masowy "Safety Recall" 22S41 (HVBJB)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="miken, post: 155440, member: 713"] Ja dzisiaj umówiłem się na 21.05 w AutoPlazie w W-wie... Przez chwilę nie byli pewni, czy akcja przywoławcza została wznowiona, ale dostali zielone światło... Dzisiaj natomiast znowu wymieniają mi dach... 😎 Ostatnio jak oddawałem auto do wymiany dachu twierdzili że 2-3 dni to potrwa, bo jest klejony więc żeby wszystko dobrze siadło, to potrzeba czasu... a dzisiaj, że jutro bedzie do odbioru to jest przykręcany... 😳...🤦 [B]To który warsztat polecacie?[/B] Bo ja już mam dość... Mogę dojeżdżać te 150 km... 🤣 Szczytem było jak musiałem wysłać do innego ASO instrukcję instalacji i regulacji przedniego reflektora, którą zdobyłem w USA... A później doradzić im jak to zrobić... 😵💫 Bo twierdzili, że otwory (podłużne) nie dają możliwość żadnego ruchu i dopasowania i muszę jeździć z dziurą między reflektorem i zderzakiem... I tu piękny cytat: Bo każdy zderzak i reflektor jest trochę inny... Nigdy jeszcze nie przyszły dwa identyczne... Uważam, że to cud, że rozpoznaję Mustangi na ulicy i to bez rzeczoznawcy... W końcu każdy inny... [B]Spoiler Alert:[/B] w końcu się udało... Dziura zniknęła... Dało się. 😈 Trochę śmiesznie i strasznie... 🙄 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Masowy "Safety Recall" 22S41 (HVBJB)