Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Metaliczne stukanie Tesla Y dual motor 2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Hermes, post: 216096, member: 3284"] Dla mnie to jest wstęp do obciążania kosztami - w dłuższej perspektywie czasowej (wspomnicie moje słowa, choć na razie wielu będzie zaprzeczać i "nie widzieć związku") - innych stuków, puków itp. :( U mnie wymieniono mi kilka m-cy temu na tę okoliczność klocki na nowe i - odpukać - pomogło. Jednak to co widzę obecnie, a cena rośnie (na początku to chyba było niewiele ponad 200 zł, a teraz... - aż tyle? :-o ) to jest nie w porządku w stosunku do klienta. To nie wina klienta, że coś wali/stuka/puka. To nie kierowca coś popsuł czy urwał. To wina niedorobionej części. Wadliwej, bo skoro jakiś czas jest spokój, a potem stuka - w innych autach tego rodzaju stuków raczej nie ma - to znaczy, że to jest wada. Jeśli ktoś ma kupione auto prywatnie można domagać się usunięcia usterki z tytułu rękojmi (tak, wiem, że dla większości osób to "niemożliwe"). Ale większość ma w leasingu czyli na firmę czyli... z rękojmią trudniej. W ostatecznym rozrachunku - tak to funkcjonuje - to cena za obniżanie kosztów zakupu a potem szuka się kasy. Taka - niestety - kolej rzeczy. A jak pisałem tutaj ponad rok temu, że tak będzie, to większość nie rozumiała i krzyczała. I wciąż nie rozumie. Coś za coś. Ale szkoda mimo wszystko... :( [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Metaliczne stukanie Tesla Y dual motor 2024