Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
MG
MG4 Forum • MG MG4 Electric
MG4 Luxury 64kWh użytkowanie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kriso, post: 136980, member: 3106"] Cześć, jestem Krzysiek. Od listopada 2023 użytkuję MG4 Luxury 64kWh, z szaro-pomarańczowym wnętrzem. Czyli najwyższa dostępna wersja. Auto kupiłem w Niemczech, bo w tym czasie w PL jeszcze nie było, a chciałem załapać się na dofinansowanie elektryka w DE (mieszkam po obu stronach Odry) + dostać specjalny bonus od MG, które prowadzi dość agresywną politykę biznesową i przebojem wchodzi na europejski rynek. Po przejrzeniu kilkudziesięciu recenzji MG4, kilku jazdach próbnych i kilku godzinach rozmów z dealerami MG zdecydowałem się na zakup. W dwa miesiące zrobiłem ponad 5 000 km. Jeździłem na trasach krótkich i długich, testowałem auto w mieście, na autostradzie, w górach i na leśnych drogach. Z natury jestem testerem, więc auto lekko ze mną nie ma. Przez dwa miesiące poznałem kilka słabych punktów tego modelu, ale i pozwoliłem się miło zaskoczyć. I to nie raz. Chciałbym rozwijać ten wątek i uczciwie opisywać przebieg użytkowania MG4. Mam nadzieję, że opis moich doświadczeń pozwoli wam lepiej poznać to auto ze wszystkimi jego urokami. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
MG
MG4 Forum • MG MG4 Electric
MG4 Luxury 64kWh użytkowanie