Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
MG
MG4 Forum • MG MG4 Electric
MG4 Luxury 64kWh użytkowanie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chess_m, post: 146808, member: 543"] Jasne, oni przyjmując auto zawsze będą chcieli skubnąć coś extra. Zawsze można wystawić na otomoto i dać znać na naszym forum tyle że tutaj zaraz znajdą się mądrale z hasłem czemu tak drogo ;) To już zależy jak zdefinujemy potrzeby. Będąc w salonie oglądałem M, L, XL. Oczywiście XL była najfajniejsza ale i znacząco droższa. Ciekawe są te L. Mają pompę ciepła i paket Tec (między innymi pilot HDA2 taki jak w EV6 ) XL ma wszystko łącznie z wentylowanymi fotelami, pamięcię ustawień itp. no, 3.9 do 100 robi wrażenie. Ja w MG4 rozważałem LR z baterią 77 kW. Jedyne czego by mi brakowało to tego zielonego koloru dostępnego tylko w XPOWER :). Oczywiście XPOWER ma też lepszą tapicerkę ale także tam nie będzie pamięci ustawień (dla mnie pardzo pożądane) i regulacji odcinka lędźwiowego (Niro XL ma to w obu fotelach, L w fotelu kierowcy). Dla mnie bardziej istotny był zasięg a 245 KM w LR też by wystarczyło. Ale to już było i se ne wrati. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
MG
MG4 Forum • MG MG4 Electric
MG4 Luxury 64kWh użytkowanie