Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
MG
MG4 Forum • MG MG4 Electric
MG4 Luxury 64kWh użytkowanie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="slakam, post: 196142, member: 3353"] Mam pytania 1. Czy pojawiły się aktualizacje oprogramowania przez rok 2. Jak oceniasz zużycie energii wiosna lato jesień zima. Interesuje mnie czy występują duże różnice 3. Po roku użytkowania czy widzisz jakieś zużycie (po tylu kilometrach) w zachowaniu samochodu zawieszenie, układ kierowniczy, zmniejszenie wydajności, bateria, wnętrze, klimatyzacja, inne. 4. Jak porównanie z samochodami europejskimi czy to taki sam produkt czy mimo wszystko jeszcze to chińskie 5. Po roku użytkowania co najbardziej zaskoczyło na plus a co na minus 6. Jak spisuje się oświetlenie 7 Jak głośność przy większych prędkościach 8. Jeżeli przy tylu kilometrach masz zużycie na poziomie 16,5 kWh/ 100km to rewelacja. A zapewne nie zrobiłeś tylu kilometrów w mieście. Należy pamiętać że elektryki w odwrotności do spalinowych mniej zużywają energii w mieście niż na trasie, w przeliczeniu na km. 9. O system audio się nie pytam bo jak jeździłem tym samochodem to bardzo przeciętny 10. Jak spisuje się pompa ciepła jako klimatyzacja 11. Na co byś zwrócił największą uwagę - przekazując rady potencjalnym kupującym. 12. Czy przesiadł byś się z powrotem na samochód spalinowy 13. I najważniejsze - czy kupił byś jeszcze raz taki sam samochód czy raczej szukał byś cos innego. Jeżeli innego to jaki i dlaczego [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
MG
MG4 Forum • MG MG4 Electric
MG4 Luxury 64kWh użytkowanie