Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Miał być HEV a jest BEV – Why Tesla?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="JM&JM, post: 141943, member: 3282"] Wyrazów szczerej życzliwości i ciekawości było zdecydowanie więcej niż wyrazów „sympatii” 😊 Mimo wszystko tego typu uszczypliwości traktujemy z żoną z przymrużeniem oka. Zwłaszcza że z niektórymi znamy się od lat i też obserwujemy ich metamorfozy technologiczne tylko trochę wolniej niż nasza np. - „Kupiłeś Smartofona? Po co? Telefon to ma być telefon. Ja swój ładuję 1 x w tygodniu” – kilka lat później kolega korzysta ze smartfona 😊 -. „Masz aplikację bankową w telefonie? Przecież to niebezpieczne. Wyciekną dane i zostaniesz bez kasy” – kilka lat później kolega bez Revoluta nie może się obejść 😊 Tyle, że zawsze powtarza, że jak ja miałem taką technologiczną nowinkę to ona była jeszcze w powijakach a on używa już dojrzały i funkcjonalny produkt 😊 Pewnie za kilka lat też zamieni ICE z LPG na BEV 😊 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Miał być HEV a jest BEV – Why Tesla?