Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Michelin e-primacy R18 - na mokrej drodze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="karolsko, post: 233667, member: 3045"] Założyłem ten wątek bo byłem ciekawy jakie ludzie mają wrażenia/doświadczenia na tej oponie. Jeździłem wieloma samochodami o różnej mocy po drogach i torach wyścigowych. Jestem raczej w grupie kierowców ze sporą świadomością co dzieje się z autem, albo co może się z nim stać. Potrafię wprowadzić auto w poślizg i je z niego wyprowadzić, nie zależnie czy było to w ramach zabawy czy sytuacji na drodze. Nie mam fanu jak podczas zwykłej trasy czy zjeździe z estakady auto mnie zaskakuje. Miałem kilka mało przyjemnych poślizgów na tej oponie, a jak wiemy auto EV trochę inaczej wychodzi z poślizgu niż klasyczne spalinowe. Tutaj zasada "if in doubt flat out" inaczej działa :) Byłem bardziej zdziwiony jak ta opona się zachowuje bo nigdy nie wpadałem w tak dziwaczne poślizgi przy niskich i średnich prędkościach. 90% czasu samochód mam ustawiony na chill i daleki jestem od deptania w gaz co drugie światła. Moja teoria jest taka, że to jakaś wadliwa partia dlatego postanowiłem ją zareklamować. Podróżuję z rodziną i zależy mi na bezpieczeństwie, a ta opona mi go nie zapewnia. To auto służbowe, więc mam większe możliwości. Jeśli leasing powie nie, to wtedy flota będzie się tym zajmować. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Michelin e-primacy R18 - na mokrej drodze