Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
MINI
Mini Cooper SE Forum • Mini Electric I gen.
MiniSE - awaria czujnika zamka klapki ładowania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tokwi, post: 81555, member: 79"] A wiec jutro (10.03) miał być mini-service-day. Na szczęście znowu mnie coś pyknęło, żeby zadzwonić czy są części. No i się dowiedziałem, że w magazynach serwisowych w Europie nie ma potrzebnej części. Na ten moment nie mam też żadnego nowego terminu, ale mam deklarację od Pana z serwisu, że jak tylko dynks się pojawi to będziemy szukać terminu z priorytetem. Po co to piszę?.. a no po to, że miałem porównywać do serwisu Tesli. Tak się akurat zdarzyło, że 8.02 przez aplikację Tesli zgłosiłem wymianę przedniej lampy. Byłem przekonany, że serwis Mini okaże się lepszy, ale 23.02 na parkingu w pracy mobilny serwis Tesli zrobił co trzeba, a cała procedura wymiany lampy, ze zdejmowaniem zderzaka, aktualizacją oprogramowania i ustawianiem świateł trwała 60 minut. W mini wymiana klapki planowana jest na 3 godziny. Nie chcę na razie podsumowywać, ale wstępnie porównanie na ten moment, moim zdaniem podobnych stopniem skomplikowania napraw wygląda: - czas naprawy w godzinach: 1godz. - 3godz. na korzyść Tesli - czas oczekiwania na naprawę w dniach: 15 dni - ??? dni na korzyść Tesli [ATTACH type="full"]9273[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
MINI
Mini Cooper SE Forum • Mini Electric I gen.
MiniSE - awaria czujnika zamka klapki ładowania