Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
HYUNDAI
Hyundai Ioniq 5 Forum • Ioniq 5 58 kWh, 72,6 kWh
Minusy i plusy Ioniqa 5
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="p0li, post: 74529, member: 128"] w czwartek pojeździłem sobie IQ5 (trafila się okazja) a że rozważam jako jednego z kandydatów na następce C4 więc zrobiłem sobie porównanie i w sumie wyszło mi więcej minusów niż plusów plusy - większa bateria i może ciut więcej miejsca w środku - frunk minusy - jest duży zewnętrznie a w środku tego nie czuć - różnica wielkości zewnętrznej do wewntrznej mocno na kożyść C4 - bagażnik tylny - jak na takie wielkie auto - dupy nie urywa - może troche większy niż C4 ale niedużo - dynamika w trybie normal - slabsza od C4 (nie pałowałem go na maxa tylko jechałem tak jak swoją cytrynką) - przesyt na ekranach - dużo niepotrzebnych pierdułek - ciężko szybko znaleść potrzebną informację - design deski - taki trochę dziecinny - gryzą się ostre rogi ekranów z obłościami ramki - odczuwa się taki troche estetyczny dysomfort - kierownica zasłania częśc ekranu - zawieszenie mimo opon o wyższym profilu odczuwalnie twardsze - czuć duży ciężar w manewrach - wspomaganie kiery - sztywne szczerze mówiąc troche mi cycki opadły bo spodziewałem się troche lepszych odczuć [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
HYUNDAI
Hyundai Ioniq 5 Forum • Ioniq 5 58 kWh, 72,6 kWh
Minusy i plusy Ioniqa 5