Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
HYUNDAI
Hyundai Ioniq 5 Forum • Ioniq 5 58 kWh, 72,6 kWh
Minusy i plusy Ioniqa 5
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Master, post: 79763, member: 264"] Mam Ioniq jako kolejnego oprócz Mazda Mx 30 Wersja AWD full wypas 2021 Plusów jest mnóstwo odkrywanych po kilku miesiącach nawet. Moje ulubione PLUSY - podwójne klejone szyby przod i tył - nie tylko akustyka ale co ważne komfort cieplny zima , różnica ogromna , dzieci jadą lekko ubrane a szyba nie jest zimna jak zwykle - pochylana i przesuwana kanapa , wygoda do podróży i powiększenie bagażnika , za kanapa tworzy się olbrzymia przestrzeń jak przesuniesz do przodu , tam schowałem buty narciarskie i narty córki i żony (140cm dl ) - kamerki przy załączeniu kierunkowskazu - duża moc 305km i tryb każdy eko tylko napęd tył lub sport 50/50 AWD - ipedal - to jest mega i olbrzymia moc rekuperacji - wykończenie schludne i czyste - HUD - mały frunk - dobra wentylacja nic nie paruje i jest czym oddychać w 4-5 osób - wygodne fotele i wygodna jazda nie za twarda nie za miękka - bardzo stabilnie jedzie , leży idealnie na drodze przy każdej prędkości - fajna aplikacja do obsługi - wygląd auta z zew mega w środku ciut gorzej ale tez spoko ale największy PLUS - to V2L Dwa dni temu zasilalem wybrane obwody w domu z Ioniq 5 - zużyłem przez 8 godzin braku prądu 4,6 kWh , pracował czajnik / płyta indukcja przenośna, dwa piece gazowe , oświetlenie awaryjne MINUSY takie z marszu podane - promień skrętu za duzy - brak apple car play bezprzewodowego - brak usb c - troche słaby system multimedialny / navi - jest bogato ale staroswiecko , nie muli ale Np googli Maps nie wrzuca na HUD , słabo podpowiada ładowarki - model 2021/2022 nie ma podgrzewania baterii zima na żądanie ( gdy wybierany navi ładowarkę ) - bagażnik umiarkowanie duzy ( można powiększyć) - brak programowania kilka włączen w ciagu dnia ładowania ( gdy masz taryfa nocna i w ciagu dnia taniej ) można tylko jedna strefa - brak wycieraczki tylnej szyby - no jakoś nie mogę bez niej :( Ogólnie auta super , hyundai wrzucił tu wszystko Co potrafil :) mam zamienienie na tesle ale się waham czy nie lepszy drugi Ioniq 6 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
HYUNDAI
Hyundai Ioniq 5 Forum • Ioniq 5 58 kWh, 72,6 kWh
Minusy i plusy Ioniqa 5