Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Model 3 - finansowanie 0%
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="abes99, post: 250276, member: 59"] Tak przypuszczam, ale muszę mieć jakiś stoper w głowie, żeby nie kliknąć zamów ;) TM3 nie do końca mi leży (promień skrętu, prześwit, sedan i ogólnie za duży na moje potrzeby), ale kusi relacją cena/możliwość, a TMY średnio podoba i już tak korzystnie nie wypada (zasięg / cena). Więc rozważam różne opcje, od EV6 (praktyczność mi pasuje i szybkie ładowanie 800V, choć też trochę rozmiarowo za duże i musiała by być dobra cena), Explorer (przyzwoite oferty najmu, a i całość względnie ok), Elroq (choć uważam że trochę za bardzo Skoda się ceni w tym przypadku). A że nasze elektryki były kupowane w okresie trudnodostępności i nie były do końca optymalnym wyborem, to nie narzekam. eSoul, choć wstępnie mi się nie podobał, okazał się bardzo fajnym autem, ale sporym mankamentem jest długie ładowanie w trasie. Z kolei F500e idealnie pasuje żonie, choć brakuje niestety baterii (na większą brakło, a pierwotne zamówienie zostało przez Fiata anulowane i cena poszła o jakąś 1/4 do góry - z 99k na 127k). Obserwuję więc rynek i się powstrzymuję, mam czas i czym jeździć, na placu i tak 2 EV stoją, a im dłużej nimi jeździmy tym więcej oszczędzamy i kompensujemy spadek wartości naszych EV... ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Model 3 - finansowanie 0%