Ja napisałem że proszę o potwierdzenie przez technika mobilnego i mnie umówiliA z tym nikt nic?
Ja napisałem że proszę o potwierdzenie przez technika mobilnego i mnie umówiliA z tym nikt nic?
Ja nie lubię auto, zawsze ręcznie ustawiam, dzisiaj miałem 18.5 dla kierowcy i 21.5 dla pasażera, siła 6-7, szyba, twarz i nogi. Było ok, ale trzeba te kierunki strumienia dobrze ustawić.Mam pytanie w kwestii klimy - może jestem za tępy, a może dziś było za gorąco (32 stopnie). klimatyzacja jako taka jest wydajna, bo rzeczywiście w ciągu kilku minut potrafi schłodzić auto. Ale w trybie auto, działa takimi jakby falami - nie utrzymuje równo zadanej temperatury, tylko schlodzi, ale póżniej pozwala żeby zrobiło się zauważalnie cieplej i następnie intensywnie obniża temperaturę. Też tak macie ? W poprzednim aucie działało to bez takich wahań.
Ja chciałem wczoraj umówić się na odbiór prosto z lawety w okolicach Łodzi ale nie dało rady, musiała dojechać do Ząbek 😂Dziś odbiór, jedna się wyrobili w tym kwartalejest dobrze. Zażartowałem z osobą odbierającą ze mną z evdlaciebie że koniecznie musi być bo jestem w stanie odebrać wyczekiwany ssmochod nawet jakby spadł z lawety
![]()
Moich kilku znajomych, którzy wątpią w przyszłość EV, od kilku dni zmienia front, bo muszą się zmierzyć już z konkretnym przypadkiem, a ich teorie tu nie pasują 😁Więc sam widziałeś jak ludzie odwracali się od elektryków , a elektromobilnosć upadła
Na pewno się widzieliśmy.
Nie zauważyłem, klima działa rewelacyjnie i stabilnie trzyma temperaturę. Inaczej po przedostatniej aktualizacji (mniej agresywnie) ale jest OK.Mam pytanie w kwestii klimy - może jestem za tępy, a może dziś było za gorąco (32 stopnie). klimatyzacja jako taka jest wydajna, bo rzeczywiście w ciągu kilku minut potrafi schłodzić auto. Ale w trybie auto, działa takimi jakby falami - nie utrzymuje równo zadanej temperatury, tylko schlodzi, ale póżniej pozwala żeby zrobiło się zauważalnie cieplej i następnie intensywnie obniża temperaturę. Też tak macie ? W poprzednim aucie działało to bez takich wahań.