Model S aktualizacja 2022.8.10.5

LS1

Zadomawiam się
Witam , zaktalizowała mi się Eska z 2017r , menu ciut inne , lepsza obsługa spotify , ale auto przestało samo zjeżdżać na zjazdach z autostrady , w tej chwli trzeba inicjować zjazd kierunkowskazem jak przy zmianie pasa. Ktoś ma jakieś inne spostrzeżenia ? Mcu działa jakby płynniej choć i tak już umówiłem wizytę w serwisie na wymianę na Mcu2 .

Bronek

Pionier e-mobilności
W Trójkach juz tak jest od kilku tygodni . To straszna lipa . gdy zjeżdżasz i potem pas się kończy plastikowymi barierami i trzeba do zmienić ma prawy. Dawniej sama zmieniała z poprzedzającym kierunkowskazem .
Teraz wali na barierę. jak nie potwierdzisz to nie wiem ???/ Nie próbowałem , ale wygląda to nieciekawioe

Ale dobre gdy np u mnie chce Cię zrzucić w zjazd który jest wcześniej ( nie jten którym powinna wg nas zjechać ), bo Google coś tam wie lepiej . Wtedy zwolni ale pojedzie dalej , ja dodaję gazu.
To wina nadgorliwych europejczyków pp niemiaszków , którzy się wszystkiego boją , oprócz ruskich .

LS1

Zadomawiam się
Blokują bo ich motoryzacyjna trójca , Mercedes , BMW i grupa Vag nie umieją w FSD i pewnie chcą to nadrobić , ale jak widać kiepsko im to idzie i dlatego w EU "przepisami" wyłączają te funkcje u konkurencji , która jest lata przed nimi w te klocki. Irytujące jest to doprawdy.