Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model X Forum • Tesla X LR/Performance
Model X obniżka 440/510
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 112497, member: 6"] Kombinują,, że trudno nadążyć. Jako fan nie mylić z fanbojem Tesli bo reszta producentów to jedzie oo staremu lub bardzo drogo, kolejny raz mnie Tesla zaskoczyla pozytywnie. Trójka w obecnej formie i pewnie Ygrek za moment, zyskują na komforcie. Zacierają się też różnice przy do tej pory dużych dysproporcjach cen. Dla fanu kupuje sie Performance, Plaida i np, XP dla dwojga jak u mnie np . Z rozsądku Y i S LR. Rodzina pakowność, dystans itp Dla oszczednosci Trójkę SR I wszystkie bawią, to jest ciekawe w Tesli nie ma złych modeli i wersji. W Xsie, jak nie potrzeba go jako furgonetki lub nie jest się sporym beneficjentem 500/800+, to 6 miejsc jest najfajniejsze, ze wzgledu na poczucie przestrzeni. Wszyscy co zaglądają do auta są zdziwieni ile jest w nim miejsca Dla 5 osob to full komfort (najlepiej ma ta w ostatnim rzędzie) . W 6cioro luda też spoko jazda. Bóg który mi dał rozum, by w Niego nie wierzyć, ustami żony sprawil mi przyjemność, jakkolwiek to pojmujemy, ale akurat tu nimi oświadczyła, że mam nie brać Ski LR a właśnie Xsa. Dawali tylko Plaidy, to nie popepnilem błędu brania np 5 miejsc, bo tak bym wybrał (kasa i nawyk). Niby czasem lekko upierdliwe automatyczne otwieranie, bo jest opór gdy robimy to ręcznie, jest mało potrzebne, ale muszę przyznać super wygodne . Szczegolnie zamykanie pedałem hamulca. I domykanie warto mieć! Dziwne ze w S nie dali? Te wszystkie powyższe moje wynurzenia kieruję do tych co mają wątpliwości czy S czy X? Brać Xsa. Czy w okolicy 2 czy 2,5 do setki, czy 550 czy 600km w papierach to nie ma praktycznego znaczenia. Oczywiście to rada dla tych co się wahają. Nie każdemu pasuje SUV nie za bardzzo suwowaty i nie zapiękny samochód , Ja wybralem dla jaj dla falconow i tego zamykania. Jedno i drugie nam sie podoba i jest praktyczne w naszym przypadku. Bujajcie sie z tym sami, bo to najfajniejszy czas.. :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model X Forum • Tesla X LR/Performance
Model X obniżka 440/510