Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model X Forum • Tesla X LR/Performance
Model X obniżka 440/510
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zibizz1, post: 114059, member: 1241"] Byłem dziś pojeździć i obejrzeć kolorki i mam wątpliwości, dużo lepiej mi sie jeździ Y, zawieszenie wydaje się lepsze w Y. Wszyscy mówią że pneumatyczne to super komfort, zmiana wysokości fajna ale komfort wydawał mi się gorszy. Kierunek na rondzie najgorzej przy jeździe na wprost bo kierownica w ciągłym ruchu, reszta sytuacji do garnięcia, choć nie zawsze trafiałem paluchem bo powierzchnia płaska. Zmiana kierunku jazdy bez problemu. Yoke spoko bo na postoju dół nie przeszkadza. Szyba super robi wrażenie, ale przez nią słupek sprawia wrazenie jakbym siedział przy ścianie, osłona słoneczna gorzej się rozkłada, może nie mam wprawy, nie ma opcji na szybe boczną(niby z raz na rok mi sie przydaje takie ustawienie). Z tyłu są tylko uchwyty na kubki, nic więcej nie ma, znikają mi kieszenie po przesiadce z Y. Na plus oczywiście drzwi, ale ogólnie użytkowo to gorszy samochód i przyglądając się z bliska miałem wrazenie że jest jakiś stary, jakbym czuł że to stara platforma. Y mimo że prostszy to wydaje się bardziej przemyślany, dojrzalszy. Ale wiecie co jest najzabawniejsze że ja nadal chcę ten samochód. Dzieciaki też jednogłośnie że X fajniejszy(pewnie drzwi + ekran z tyłu), żona też na tak(X przestronniejszy) ale obawia się że nie będzie umiała jeżdzić. Do Y dłużej sie przestawiała. Konkurencji praktycznie nie ma w 6-7 osobowych EV. Pod koniec roku może rusza zamowienie ID.Buzz i EV 9 a żeby pomacać czy dostać to pewnie do roku. Maxus MIFA 9? Boje się wynalazku i że bedą mi sie pojawiały chinskie znaczki czasem. troche za luksusowy 2 rząd, nie wiem czego sie spodziewać. W Tesli też nie wiadomo co będzie ale wiem że auto bedzie na pewno zaskakiwać co jakis czas aktualizacjami. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model X Forum • Tesla X LR/Performance
Model X obniżka 440/510