Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model X Forum • Tesla X LR/Performance
Model X obniżka 440/510
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 118111, member: 6"] Gdybym zmienil lakier na platny, dał droższe koła , wnętrze oraz kupił zimówki i pełne FSD , do tego wziął wall conector, to i tak bym mnie to mniej kosztowało niż rok temu. Czy, to mnie smuci? Trochę na pewno w końcu to dobre krajowe roczne zarobki , ale raczej z powodu, że teraz zamawiając miałbym radochę z oczekiwania. Na pocieszenie? Czujniki i dobry egzemplarz (tfu na psa urok, co by nie zapeszyć) i frajda od 10ciu miesiecy Muszę przyznać , że polityka cenowa Tesli jest zadziwiająca i inna, skuteczna i bardzo eleastyczna.. Pomylilem sie w ocenie sytuacji z Trojkami itp. Normalnie powinny drożeć, ale przy swietnej marży zrobiono coś co się raczej nie zdarza. Załatwiono na jakiś czas konkurencję na cacy. Czekam na wieść o CyberTrucku i będzie pewnie podobny numer? Czy trafi do EU? Z jakimi parametrami? Zamienił bym fifty fifty z moją nawet dopłatą.. Z dwa lata wytrzymam. Chyba że, coś ktoś zrobi fajnego? Skażony co raz bardziej Teslą a raczej jej podejściem do motoryzacji, obsługi, gdy jadę innym dobrymi markami samochodów, mam wrażenie że jestem w jakiś muzealnych wnętrzach. Fajnych nawet, ale to jak zamki i kościoly, nie do życia, a do chwilowego przebywania nawet z podziwem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model X Forum • Tesla X LR/Performance
Model X obniżka 440/510