Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Model Y - 3 dzieci
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="itguy, post: 81003, member: 1901"] Przez weekend zrobiłem porównanie wymiarów Tesli Y i mojego obecnego auta - Octavi 3 w kombi i powiem że są praktycznie takie same jeśli chodzi o miejsce z tyłu z minimalną przewagą na korzyść Y bo nie ma tunelu i środkowe miejsce jest szersze o 2 cm. Co z tego wynika? że 3 foteliki da się upchnąć z tyłu, bo mam je upchnięte obecnie - dwa tyłem do kierunku jazdy z drugiej grupy, i jeden do jazdy przodem z 3 grupy. Z zapinaniem pasów nie ma żadnego problemu bo obecne foteliki do jazdy tyłem nie przysłaniają zapięć, w Y powinno być podobnie. Za to co do jazdy z trzema fotelikami 15-36 kg już myślę że przedłużki będą konieczne, chyba że kupi się foteli w tym stylu: [URL unfurl="true"]https://www.amazon.de/Walser-Kindersitz-Kinderautositz-h%C3%B6henverstellbarer-mitwachsend/dp/B087683G7B[/URL] tutaj ziomek opisuje swoje doświadczenia z tymi fotelikami: [MEDIA=youtube]XXmZVRXIu5o[/MEDIA] ewentualnie jest opcja na takie foteliki: [MEDIA=youtube]GU-j5vJ6ScU[/MEDIA] - mają własne pasy - to chyba najbezpieczniejsza opcja z tych trzech jednocześnie najłatwiejsza w codziennym użytku bo starsze ogarnięte dzieciaki same się pozapinają. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Model Y - 3 dzieci